DEKORERA FÖNSTER I VARDAGSRUMMET

Fönsterhöljet i vardagsrummet är ett viktigt dekorativt element utan vilket vårt arrangemang inte kommer att vara komplett. Så hur man dekorerar ett fönster i vardagsrummet? Vad ska du sätta i dem – rullgardiner eller kanske träpersienner? Se våra förslag på fönsterdekoration i vardagsrummet och bli inspirerad att ändra det till det bättre.

Att dekorera ett fönster i vardagsrummet är inte en enkel konst, vi väljer det oftast när de flesta möbler och dekorativa element finns i vardagsrummet. Ett dåligt valt omslag kan förstöra hela arrangemanget. Det finns många sätt att dekorera fönstren i vardagsrummet, från traditionella gardiner och persienner till modernare förslag av gardiner, persienner och romerska persienner. Till mångas överraskning kan dessa överdrag blandas för att skapa ett originellt fönsteröverdrag, skräddarsytt inte bara för interiören utan också för våra behov.

Persienner för stora fönster

Om du är en lycklig ägare av stora fönster är fritt hängande rullpersienner, på grund av sin enkla struktur, perfekta för att täcka stora glasrutor. Rullpersienner är en perfekt matchning för moderna loftrum, där minimalism är ledmotivet för arrangemanget. När det gäller mindre soliga platser föreslår vi att du använder tyger som diffunderar ljuset, medan de i de högre fönstren, genom vilka solen värmer mer – mörkläggande tyger.

Tyggardiner för stora fönster, det är värt att berika med gardiner som ger värme och mysighet till interiören.

Romerska persienner tillsammans med gardiner och nätgardiner

Gardiner i vardagsrummet är en riktig klassiker som fortfarande har en stor grupp fans. Men om vi letar efter något mer, och vi inte vill ge upp traditionen, föreslår vi att vi använder persienner för att dekorera fönstret i vardagsrummet.

En moderniserad version av den klassiska kompositionen ger interiören mysighet och värme, perfekt för vinterkvällar. Alla dekorationer i samma färgschema och gjorda av samma material gör att du kan skapa ett unikt och multifunktionellt fönsterarrangemang.

Original veckade persienner

Om du redan är uttråkad av klassiska persienner och gardinerna är för tunga för ditt fönster, är vårt nästa förslag värt att titta på. Veck är ett modernt fönsterskydd som kommer att ge en touch av friskhet i vardagsrummet.

Dragspelarrangemanget av veckade persienner, intressanta färger och moderiktiga mönster gör att du säkert kan skapa en dekoration som matchar hela vardagsrummet. Vi kan välja transparenta, mörkläggande och genomskinliga tyger.

Moderna veck och klassiska gardiner

Ett annat intressant förslag på att dekorera ett fönster i vardagsrummet är en kombination av modern och klassisk. Det är ett erbjudande för de modiga som letar efter något mer i fönsterskyddet …

Multifunktionaliteten hos en sådan komposition garanterar integritet även när gardinerna är öppna. Vecken gör att du kan flytta dem fritt längs fönsterrutan utan att dölja hela vardagsrummet.

Massiva, uttrycksfulla gardiner

Fönsterdekoration i form av massiva gardiner är ett element som helt kan förändra interiören i vardagsrummet. Distinkt färg, tjockt tyg och ett djärvt mönster av gardiner kan göra vårt nya omslag spela den första fiolen i hela vardagsrummet.

Att dekorera fönstret med mjuka gardiner är det perfekta sättet att mjuka upp den strama, stora interiören. Ett sådant förfarande kommer att införa lite hemvärme i vardagsrummet.

Snygga persienner i trä

Persienner i trä kombinerar komfort med en elegant design. Fönstret, täckt med träluckor, är ett perfekt komplement till hela inredningen. Tack vare ett brett utbud av färger kan vi matcha utseendet på lamellerna till vardagsrummet.

Trälister i kombination med ljusreflektioner ser bra ut och kommer säkert att glädja varje gäst. Träpersienner är gjorda av exotiska trädarter, tack vare vilka vi får en exceptionellt hållbar produkt.

Kontakta oss som din expert inom markiser i Malmö!