PERFEKT TERRASSBELÄGGNING HOS VÅRA KUNDER

Implementeringen som beskrivs nedan är så unik att vi bestämde oss för att dela den på vår företagsblogg. Eftersom vi älskar utmaningar var den som klienten ställde en fantastisk upplevelse för oss, och hans tillfredsställelse efter operationen var den bästa belöningen och beviset på vår professionalism. Se fallstudien nedan – Täckning av terrasser.

Frågan gäller takläggning av en stor terrass på ett speciellt sätt, eftersom terrassen skulle delas in i två zoner. I den ena zonen skulle taket vara permanent, medan det i det andra bara var med jämna mellanrum. Vår uppgift var att föreslå lösningar som gör det möjligt att skugga en del av terrassen på ett sådant sätt att den skulle vara helt skyddad mot regn (på grund av terrassmöblerna i denna del) och enstaka skuggning av den återstående delen av terrassutrymmet.

Vår erfarenhet kom till användning här. Vi ville inte bara ha funktionaliteten hos de föreslagna lösningarna utan också att det hela passar perfekt arkitektoniskt. Lyckades att! Vi föreslog screeningsystem som mottogs mycket positivt av vår klient.

Terrassens permanenta takområde, som skulle skydda möblerna som stod där från regn, var täckt med en topp prima pergola, som från och med nu, tack vare rörliga lameller på taket, inte bara möjliggör gradvis reglering av solljus utan också möjliggör helt tät stängning vid regn. Dessutom kompletterades detta område med sidoväggar. Å ena sidan använde vi vertikalt sänkta persienner och å andra sidan eleganta och extremt bekväma skjutluckor.

Tack vare användningen av rullgardiner och skjutluckor skyddas området för pergolazonen inte bara mot intensiv sol på extremt varma dagar utan skyddar också inredningen från ökad vind.

Terrassens periodiska takområde, eftersom det var tänkt att vara helt öppet, berikades med en elegant modern markis, som när den rullas upp lämnar inte ens ett spår av strukturen och avslöjar denna del av terrassen och lämnar den helt solbelyst. När markisen förlängs är detta område också behagligt svalt.

Effekten av vårt arbete, perfekt synlig på bilderna, glädjer ögonen och ger bekväma förhållanden för att koppla av på terrassen, vilket visar att kombinationen av flera gardinsystem i ett utrymme inte bara kan se attraktiv ut utan också fullgöra sin skyddande roll i högsta grad.

Kontakta oss som dina experter inom markiser i Malmö!