Sommaren varar längre med ett altantak

Njut av en lång drink med vänner under de ljuvliga varma kvällarna under sommarperioden. Naturligtvis vill du behålla den känslan så länge som möjligt och om möjligt: upprepa den ofta. Det bästa tipset för att uppnå detta är att välja rätt altanskydd. Bekvämligheten och atmosfären i ett uteplatsskydd säkerställer att du kan njuta utomhus i det oändliga. Vi har listat de bästa altantaken för dig.

Det bästa av båda världar

Trenden 2021 är textiltaket. Detta solskydd är multifunktionellt: du täcker en mycket stor yta och stolpkonstruktionen ger extra stabilitet under vind eller regn. På så sätt är du alltid fin och torr! Oavsett om du har en stor eller liten terrass är ett textiltak alltid möjligt. Designen är subtil och dimbar LED -belysning kan placeras i den. När folk tänker på altanskydd, tänker man ofta på tungmetallkonstruktioner. Textiltaket kan dock också byggas med attraktiva trästolpar. På så sätt skapar du din egen atmosfär som helt matchar ditt hem och dina önskemål, både inne och ute.

Bestäm själv hur mycket sol du släpper igenom

Med ett slitstarkt aluminiumlamelltak kan du alltid stanna utanför. Å ena sidan är du torr under en dusch tack vare de vattentäta lamellerna. Å andra sidan kan du njuta av solen i stor utsträckning genom att själv bestämma lamellernas position. Du kan enkelt dra bort dem om du vill sitta i solen. Vi kan skräddarsy ett lamelltak exakt för dig, så att du är säker på ett lämpligt tillskott till din trädgård. Vilken önskad storlek som helst är möjlig! Expandera sedan ditt lamelltak med lyxiga alternativ som vindtäta skärmar, glasväggar, LED -belysning och uteplatsvärmare. Detta kommer garanterat att bli din favoritplats i trädgården, året runt.

Utöka ditt bostadsutrymme

Med ett altanskydd kan du inte bara sitta ute länge, du förstorar också omedelbart ditt bostadsutrymme på ett elegant sätt. Säg ”ja” till vänner som kommer, middagar med familjen eller en grillfest med dina grannar. Du kan välja ett öppet altantak eller extra glasväggar. På så sätt kan du göra det till ett trädgårdsrum där du verkligen kan tillbringa hela året. Uteplatsen kan placeras direkt på ditt hem, eller kan lösgöras i din trädgård.

Kontakta oss som dina experter på markiser i Malmö!